Sistem pagese global, i pershtatur ne menyre ideale edhe per kushtet e Shqiperise, i sigurte dhe funksional

AlbPay kombinon sistemin tradicional te pageses me lehtesite e parase elektronike, shoqeruar me mjetet perfekte per te realizuar blerjen dhe shitjen e produkteve tuaja, duke mos anashkaluar per asnje cast te drejten e privacise dhe sigurise se transaksioneve tuaja

Disa nga avantazhet e Albpay

  • I vetmi sistem pagese online funksional dhe praktik per shqiptaret
  • Siguri optimale per depozitat dhe transaksionet tuaja
  • Depozitoni pa qene kusht te keni karta krediti
  • Mundesi konvertimi ne valuta te tjera
  • Ju mund te percaktoni se kush to paguaje komisionet
  • I pershtatshem dhe i domosodshem si per shitesit ashtu edhe per bleresit
  • Fitoni duke rreferuar njerez tek Albpay
  • Dergoni leke me e-mail
  • Sherbimi i garancise
  • Terheqje shume e thjeshte te lekeve tuaja nga sistemi ne cash

Lajmet e Fundit

10 Dhjetor, 2011

Fillon shperndarja e kartave Albpay neper pikat e ndryshme te Tiranes...Me shume »

23 Prill, 2011

Versioni perfundimtar i Albpay per 25 dite nis nga puna... Me shume »

16 Nentor 2009

Hapet sistemi Alpha i Albpay-it per qellime testimi... Me shume »

Kursi i kembimit per 20-04-2014

Codi Monedha Shitet Blihet
USDUs Dollar109.100103.100
ALPAlbpay100.000100.000
EUREuropean Euro141.000135.000
ALLLek Shqiptar1.0001.000

Konvertoni sipas kursit valutor te Albpay .